Räkna rätt på nätet

Att räkna rätt kan vara svårt i vissa lägen. Kanske slarvar man med huvudräkningen och höftar till det istället för att koncentrerar sig och få det rätt från början.
På Tobias sida om mattehjälp kan du förhoppningsvis få hjälp med matematiken och i fortsättningen kunna glädja dig åt att räkna rätt på svåra matematikuppgifter.

Ett tillfälle som det är viktigt att kunna räkna rätt är när man ska ta ett sms-lån, den effektiva räntan kan vara rätt knäckande, därför får man hålla tungan rätt i mun när man ska räkna ut den. Läs mer här så kanske det klarnar.

Få ut 80% av din lön med hjälp av en inkomstförsäkring vid en uppsägning.
Om du vill få en riktigt klurig matteuppgift så ska du räkna hur mycket pengar du ”rädda” genom att skaffa en inkomstförsäkring. Med en sådan försäkring så försäkrar du din inkomst vid en uppsägning. Inkomstförsäkringen gör nämligen så att du får ut upp till 80% av din ordinarie lön vid en uppsägning och inkomstbortfallet blir därmed inte så drastiskt som man annars kan befara. Räkna lite på det för att se hur mycket pengar du får kvar vid en uppsägning, jämför vad det blir med eller utan en inkomstförsäkring.

Comments are closed.